مونت رویال

ویزای تحصیلی

ویزای تحصیلی چیست؟ ویزای دانشجویی اجازه اقامت از طرف کشور مورد نظر را  به دانشجو میدهد تا در دانشگاه معتبر آن کشور تحصیل کند. با این ویزا، دانشجو برای اقامت در آن کشور به هیچ مدرک دیگری برای تایید شهروند بودن و یا مهاجرت به کشور مقصد احتیاجی ندارد. هر شخصی از سن ۴ سالگی به بعد می تواند با گرفتن ویزای تحصیلی در خارج از کشور تحصیل کند. برای گرفتن ویزای تحصیلی اولین و مهمترین  باید پذیرش تحصیلی از دانشگاه و رشته  مورد نظر بگیرید .

ویزای توریستی

ویزای توریستی  یکی از متداولترین و پرتقاضاترین ویزا می باشد که برای سفر کوتاه مدت در کشور مورد نظر صادر می‌شود. بیشترین موارد درخواست دریافت ویزا، مربوط به ویزای توریستی می باشد. معمولا ویزای توریستی برای افرادی که اولین بار به کشورهای محدوده شنگن سفر می کنند، مدت زمان ۱۵ تا ۲۰ روز صادر می شود. مدت اقامت ویزای توریستی، برای اشخاصی که قبلا به محدوده شنگن سفر داشته اند، مدت زمان ۹۰ روز تا یکسال، بنا به درخواست مسافر صادر می گردد. ویزای توریستی به طور کلی به دو دسته یکبار ورود (Single) و چند بار ورود (Multiple) تقسیم می شوند که بنا به درخواست متقاضی صادر می شود. ویزای توریستی یکبار ورود، معمولا باهدف گردشگری، بازدید از خانواده و موارد اینگونه صادر می شود.با این ویزا تنها اجازه یکبار ورود به کشور مقصد صادر میشود و مدت اعتبار آن نیز، تا ۳ ماه از تاریخ صدور می باشد. ویزای توریستی چندبار ورود ، به ندرت صادر می شودو  به شما اجازه می دهد در طول دوره اعتبار ویزا، به کشور مورد نظر بدون محدودیت ورود داشته باشید. اعتبار این ویزا، پس از صدور حدود ۹۰ روز و یا ۳ ماه می باشد.

ویزای کاری

یکی از راه های مهاجرت و اقامت گرفتن  در کشورهای مختلف ویزای کاری است. زمانی که شما قصد دارید در خارج از کشور کار رکنید باید ابتدا ویزای کاری آن کشور را اخذ کنید. در حال حاضر تقاضا برای کار در خارج از کشور بالا رفته است و علت اصلی آن وضعیت نامساعد اشتغال است. از مهم ترین مزایای ویزای کاری امکان دریافت اقامت دائم می باشد. هنگامی که شما مدت مشخصی در یک کشور به کار مشغول می شوید می توانید برای اقامت دائم آن کشور اقدام کنید. از دیگر مزایای مهم، داشتن درآمد در ابتدای ورود به کشور مقصد است. مزیت سوم و بسیار مهم ویزای کاری این است که در مدت زمانی چند ماهه می توانید برای اعضای خانواده خود نیز اقامت دریافت کنید.

ویزای سرمایه گذاری

ویزای سرمایه گذاری، جهت جذب سرمایه خارجی و روشهای کسب و کار مردم، با ارائه حق اقامت و شهروندی به متقاضیان واجد شرایط آن اعطا می شود. ویزای سرمایه گذاری، با نام های برنامه سرمایه گذاری یا ویزای طلایی هم شناخته می شود. در حالی که چندین کشور به سرمایه گذاران حق اقامت و یا اقامت در قبال سرمایه گذاری اقتصادی را می دهند. از مزایای این ویزا :امکان تبدیل ویزای سرمایه گذاری به اقامت دائم (با توجه به نوعه سرمایه گذاری) – در ویزای سرمایه گذاری، نیازی به ارائه مدارک تحصیلی و مدارک زبان نیست – اعطای ویزای تحصیلی به فرزندان و ایجاد اشتغال به کار همسر – دریافت ویزا برای همسر و فرزندان زیر ۲۱ سال – ویزای سرمایه گذاری در مدت زمان حدودا شش ماهه صادر می شود اما این زمان برای هر کشور متفاوت است..

map
مونت رویال

چرا مونت رویال ؟

مجموعه مونت رویال خانه‌ای است که بر پایه‌های اعتماد و رضایت همسفران خود استوار است. ما معتقدیم سفرهای فراموش نشدنی به اروپا و دیدار از زیبایی‌های دنیای غرب دیگر نباید برای هیچ کس دست نیافتنی باشد.مجموعه ما با هدف کمک به هم وطنان برای دریافت هرچه آسان تر ویزا شکل گرفته. از آنجائیکه ارائه درخواست به سفارتخانه هایی که در حال حاضر در ایران کنسولگری ندارند، با دشواری های بیشتری همراه است؛ این مجموعه بیشتر تمرکز کار خود را بر روی کشورهای کانادا،فرانسه،ایتالیا،سوئد و انگلیس قرار داده است. خانواده مونت رویال در کنار شما خواهد بود تا با سفر تمام کتاب زندگیتان را ورق بزنید.

  • ۱. صرفه جویی در وقت
  • ۲. انجام تمامی امور ویزا
  • ۳. اخذ ویزای اکثر کشورها
  • ۴. هماهنگی و برنامه ریزی صحیح
  • ۵. مشاوره رایگان
  • ۶. کمترین ریسک

مراحل اخذ ویزا در مونت رویال چگونه است؟

تیتر مرحله اول

چاپگرها و متون بلکه روزنامه و مجله در ستون و سطرآنچنان که لازم است و برای شرایط فعلی تکنولوژی مورد نیاز و کاربردهای متنوع با ستون و سطرآنچنان که لازم است و برای شرایط هدف بهبود ابزارهای کاربردی می باشد.

  • مرحله یک

  • مرحله دوم
  • مرحله سوم
ویزا

تیتر مرحله اول

چاپگرها و متون بلکه روزنامه و مجله در ستون و سطرآنچنان که لازم است و برای شرایط فعلی تکنولوژی مورد نیاز و کاربردهای متنوع با ستون و سطرآنچنان که لازم است و برای شرایط هدف بهبود ابزارهای کاربردی می باشد.

  • مرحله یک

  • مرحله دوم
  • مرحله سوم

تیتر مرحله اول

چاپگرها و متون بلکه روزنامه و مجله در ستون و سطرآنچنان که لازم است و برای شرایط فعلی تکنولوژی مورد نیاز و کاربردهای متنوع با ستون و سطرآنچنان که لازم است و برای شرایط هدف بهبود ابزارهای کاربردی می باشد.

  • مرحله یک

  • مرحله دوم
  • مرحله سوم

تیتر مرحله اول

چاپگرها و متون بلکه روزنامه و مجله در ستون و سطرآنچنان که لازم است و برای شرایط فعلی تکنولوژی مورد نیاز و کاربردهای متنوع با ستون و سطرآنچنان که لازم است و برای شرایط هدف بهبود ابزارهای کاربردی می باشد.

  • مرحله یک

  • مرحله دوم
  • مرحله سوم

ویزا آلمان

۳.۹۵۰تومان

  • ۲۱۰ روز زمان برای دریافت ویزا
  • ۹۰ روز اقامت در ۶ ماه
  • ویزای فوری در شرایط خاص
  • امکان تغییر نوع ویزا

ویزا آلمان

۳.۹۵۰تومان

  • ۲۱۰ روز زمان برای دریافت ویزا
  • ۹۰ روز اقامت در ۶ ماه
  • ویزای فوری در شرایط خاص
  • امکان تغییر نوع ویزا